Noi detalii înfiorătoare ies la iveală în cazul Melisei, tânăra care a fost ucisă în Grădina Botanică din Craiova

melis-Craiova

foto observatornews.ro

A trecut aproape un an de când Melis, o tânăr de doar 14 ani, a fost ucisă cu sânge rece în Grădina Botanică din Craiova de Mario Alexandru Fojică, un tânăr de 17 ani, student la vremea aceea la liceul militar din oraș.

Ieri, la termenul final al procesului, agresorul a susținut că regretă ceea ce a făcut. Pe data de 26 aprilie acesta urmează să își primească sentința.

Mario Alexandru Fojică, tânărul care a comis teribila faptă, se află în spatele gratiilor din ziua tragediei.

Noi detalii înfiorătoare ies la iveală în cazul Melisei

Tânărul a fost adus cu duba de către jandarmi, iar acesta a declarat, pentru prima dată de când a fost trimis în judecată, că îi pare rău. 

Tatăl tinerei nu s-a lăsat deloc înduplecat de mărturisirea făcută de criminalul fiicei lui, înainte ca acesta să afle ce pedeapsă va primi pentru că a înjunghiat-o pe fată în plină zi. 

Acesta speră ca Mario Alexandru Fojică, călăul Melisei, să primească din partea judecătorilor pedeapsa maximă care se poate da și să fie închis mult și bine în spatele gratiilor. 

„Pentru noi cred că este mai puțin important. Doamna președinte va hotărî, nu cred că există mai puțin decât maxim. Maxim pentru așa ceva 15 ani.”,

a declarat tatăl fetei ucise, potrivit Observator.

În timpul audierilor, s-a aflat că arma crimei i-a fost făcută cadou suspectului chiar de către tatăl lui, polițist de meserie, când Alexandru a împlinit 14 ani.

Agresorul nu o cunoștea pe victimă

În urmă cu ceva timp, criminalul a recunoscut în fața anchetatorilor că în ziua tragediei plecase cu gândul de a ucide pe cineva.

Cei care i-au atras atenția și pe care a vrut să-i omoare au fost Melissa și iubitul său, totul din cauza faptului că „nu suporta să vadă oamenii fericiți”.

Melisa nu a mai avut nicio șansă să supraviețuiască, în timp ce iubitul ei a suferit câteva răni grave care l-a ținut internat în spital o bună perioadă, însă ulterior s-a întors acasă.

Colegii Melisei cer închisoarea pe viață

Colegii Melisei au protestat, marţi, din nou în faţa Tribunalului Dolj, unde a avut loc un nou termen în dosar, aceştia solicitând şi de data aceasta închisoare pe viaţă pentru Alexandru Mario Fojică, tânărul de 17 ani, judecat pentru omor calificat în acest caz, transmite Agerpres.

Colegii fetei ucise au venit şi marţi cu pancarte şi bannere pe care se putea citi:

„Melis a părăsit lumea noastră ca o poveste neterminată cu strigătul eroic al unei stele căzătoare lăsând în urmă chemarea disperată pentru ajutor”,

„Ai ucis trupul meu tânăr şi firav, dar nu şi sufletul meu curat”;

„Melis, te iubim!”,

„Schimbarea vine din fiecare dintre noi, când nu vom mai tolera lucrurile după principiul ‘Merge şi aşa'”,

„Visăm la un viitor mai bun, dar suntem departe: În prezent corupţia face dreptate”,

„Un om atât de crud cu pură ură-n cuget, nu are dreptul de a se întoarce în lumea noastră decât în mormânt”,

„Noi suntem generaţia care vrem să schimbăm viitorul”.

sunt mesajele tinerilor.
Exit mobile version