Necropsia tânărului mort la Saga a fost finalizată. Medicii legiști au stabilit cauza morții

Bogdan-a-murit-la-festivalul-saga

foto kanald.ro

Părinţii tânărului care a murit la festivulul Saga din cauza consumului de droguri sunt aşteptaţi să ridice trupul de la Institutul de Medicină Legală. Tânărul a murit din cauza unui stop cardio-respirator provocat de consumul excesiv de droguri de mare risc, potrivit surselor antena3.ro.

Urmează să se stabilească şi ce substanţe a consumat care i-au provocat decesul.

Bogdan era din Chișinău, însă a venit la București pentru a se distra la cel mai râvnit festival alături de prietenii săi. Iată că, din nefericire, s-a stins din viață când nimeni nu s-ar fi așteptat, la doar 25 de ani.

Bogdan a murit de față cu prietenii lui, la festival. Medicii prezenți la fața locului au intervenit cât se poate de repede, însă nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, fiind nevoiți să constate decesul.

Până în acest moment nicio instituţie abilitată a statului nu a comentat acestă situatie.

După trei zile de festival, Jandarmeria a anunţat că au fost deschise peste 100 de dosre penale pentru trafic sau consum de droguri.

Cel mai consumat drog la festival a fost canabis, potrivit unui ofițer DCCO. Sunt multe alte substanțe interzise pe care polițiștii și jandarmii le-au găsit la petrecăreți – Cocaină, Ecstasy sau Metamfetamină.

Exit mobile version