Magazinul Jumbo se deschide în octombrie, la Craiova

jumbo-craiova

foto editie.ro

Jumbo magazinul de jucării și decorațiuni se va deschide, la Craiova, în a doua jumătate a lunii octombrie. După mai multe amânări, lansarea hipermarketului este o certitudine, potrivit GdS.ro

„Magazinul se va deschide în a doua parte a lunii octombrie. Aproape totul este gata. Este chiar şi marfa pusă pe rafturi. În acest moment se trasează parcările. Personalul pentru magazin este pregătit. Toată lumea a făcut şi traininguri pentru a învăţa tot ce era necesar pentru momentul deschiderii magazinului„,

a declarat Tiberiu Chiriţă, repzentantul firmei care se ocupă de construirea Jumbo Craiova.

Singurul impediment pentru care nu se deschide în prima jumătate a lunii este sensul giratoriu din faţa magazinului, situat pe Calea Severinului. Acesta nu este încă finalizat.

În România, filiala «JUMBO ΕC.R SRL» operează paisprezece hipermarketuri: patru magazine în București, unul în Timișoara, unul în Oradea, unul în Arad, unul în Ploiești, unul în Pitești, unul la Constanța, unul la Suceava, unul la Bacău, unul la Braila și unul la Brașov.

Compania este prezentă în șase țări – Macedonia de Nord, Albania, Kosovo, Serbia, Bosnia și Muntenegru – prin acorduri de colaborare cu magazinele care operează în cadrul numele de marcă JUMBO.

Exit mobile version