Lia Olguța Vasilescu vrea ”Untold Oltenesc”. Câți bani oferă Primăria Craiova ca să promoveze festivalul

Olguta-Vasilescu-IntenCity

Foto capital.ro

Lia Olguța Vasilescu vrea să-l detroneze pe Emil Boc în organizarea de festivaluri. Edilul social-democrat organizează la Craiova „Untold-ul Oltenesc”. Peste 1,8 milioane de lei, echivalentul a 400 de mii de euro, va da primăria ca să promoveze „IntenCity”, un festival care va avea loc la finalul lunii august. 

Olguța Vasilescu le face craiovenilor propriul festival, care speră să ajungă cel puțin la nivelul Untold-ului, devenit deja celebru printre tineri. Iar edilul social-democrat nu se uită la bani.

„Nu ne propunem să avem profit din primul an, așa cum nu au avut nici celelalte festivaluri din România, care acum produc profituri de milioane de euro. Acest lucru se va întâmpla, cu siguranță, în anii viitori”,

a declarat Olguța Vasilescu.

IntenCity va avea loc în perioada 26-28 august, iar firmele interesate să participe la licitație se pot înscrie până pe 9 mai.

„Un eveniment incendiar menit să facă istorie în lumea marilor festivaluri”

Festivalul IntenCity a fost aprobat, în urmă cu o săptămână, prin votul a aproape toți consilierii din Consiliul Local, indiferent de culoarea politică.

“E important să fim văzuți anul acesta, cu ce fel de genuri muzicale venim, cu ce fel de artiști, astfel încât abia de anul viitor să poată să aleagă. Din punctul nostru de vedere, perioada e foarte bună, pentru că în ultimul week-end din august cam toată lumea și-a terminat vacanțele. Noi sperăm să avem o prezență nu numai din rândul craiovenilor, având în vedere că publicitatea se face și pentru Bulgaria, Serbia, Ungaria.

Genurile muzicale le-am ales și în funcție de gusturi, dar, având în vedere că e un festival care poate să concentreze mai multe genuri, să știți că anul viitor nu excludem să fie Metallica, de exemplu sau altceva, tocmai pentru că este permisiv un festival”,

a declarat edilul Craiovei.
Exit mobile version