Jumbo, amendat de polițiști. Nu se efectua triaj epidemiologic la intrare în magazin

jumbo-amenda-craiova

foto reporter24.info

Reprezentanții magazinului Jumbo din Craiova au fost amendați de către polițiști pentru că nu se efectua triaj epidemilogic, conform legii, la intrare în centrul comercial. 

În cadrul acţiunii desfăsurată astăzi, în Craiova, poliţiştii au informat cetăţenii şi operatorii economici cu privire la noile modificări legislative şi totodată au verificat modul în care sunt respectate prevederile legale în contextul pandemiei de Covid 19. 

Poliţiştii au acţionat în centre comerciale, magazine nealimentare, restaurante, săli de jocuri, mijloace de transport în comun, fiind vizate atât persoanele fizice cât şi juridice.

Au fost verificate 18 locuri şi medii de interes şi 18 localuri de alimentaţie publică, aplicând amenzi acolo unde a fost cazul.

Magazinul Jumbo, amendat de polițiști

Unul dintre marile magazine amendate este și Jumbo. Aici, nu se efectua triaj epidemiologic.

„În cadrul acţiunii desfăşurate, cu ocazia controlului efectuat la un centru comercial de pe strada Calea Severinului, din Craiova, poliţiştii au contatat că, la intrarea în încinta centrului, nu se efectua triajul epidemiologic pentru personalul propriu şi pentru vizitatori în condițiile stabilite de lege.

Poliţiştii au aplicat o sancţiune contravenţională administratorului societăţii pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020, fiind totodată instruit, pe bază de proces-verbal, cu privire la noile reglementări legislative pentru prevenirea efectelor pandemiei de Covid 19″,

a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Astfel de acţiuni vor fi desfăşurate de poliţişti, zilnic, pe raza întregului judeţ.

Exit mobile version