Intervenţie de urgenţă la metrou. O femeie s-a aruncat pe şine în staţia Piaţa Victoriei

Metrou Piata Victoriei

foto wikimedia.org

Intervenţie de urgenţă a pompierilor şi medicilor SMURD, astăzi, în staţia de metrou Piaţa Victoriei, după ce o femeie s-a aruncat pe şine şi a fost lovită de tren, informează antena3.ro.

Femeia s-a aruncat în faţa unui tren şi a fost lovită. Medicii SMURD au fost alertaţi şi au ajuns în scurt timp la faţa locului, femeia fiind găsită inconştientă, însă în viaţă, potrivit primelor informaţii.

„Metrorex informează că astăzi, 10.07.2022,la ora 15:03, în staţia de metrou Piața Victoriei 1, o călătoare a căzut în calea de rulare, pe firul 2, posibilă tentativa de suicid. Circulația trenurilor a fost reorganizată şi se circulă în sistem pendulă între staţiile Pipera şi Aviatorilor pe firul 2”

informare Metrorex.

Staţia de metrou Piaţa Victoriei 1 este închisă pentru publicul călător

„Echipajul SMURD a sosit imediat la faţa locului şi a intervenit pentru a acorda primul ajutor. Până la preluarea victimei de către echipajul medical, staţia de metrou Piaţa Victoriei 1 este închisă pentru publicul călător şi trenurile nu circulă prin această staţie”

„Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul”,

se arată într-o informare Metrorex.
Exit mobile version