Incendiu devastator la o pensiune din Prahova! Au dispărut 8 oameni. A fost declanșat Planul Roșu / VIDEO

incendiu-Prahova

foto playtech.ro

Un incendiu devastator a izbucnit la o pensiune cunoscută din Prahova. 8 persoane sunt date dispărute și două sunt rănite. Planul Roșu de Urgență a fost activat.

Un Incendiu a izbucnit în această dimineață la pensiunea Ferma Dacilor din Gura Vadului, satul Tohani, județul Prahova, informează antena3 CNN.

Incendiu devastator la o pensiune din Prahova

Pentru gestionarea operativă a evenimentului au fost mobilizate la locul evenimentului 10 autospeciale de stingere, 4 autospeciale de primă intervenție și comandă, un ATPVM, 4 ambulanțe SMURD și 3 SAJ.

Începând cu ora 06:29 a fost activat Planul Roșu de intervenție. Intervenția este în dinamică.

În acest moment, două persoane sunt asistate medical la fața locului, prezintă arsuri minore la nivelul membrelor superioare.

Opt persoane, printre care doi copii, sunt date dispărute. Potrivit surselor, se crede că cele opt persoane ar fi decedate, dar momentan nu există informații clare cu privire la starea lor.

”Eu sunt în legătură cu colegii care se află la fața locului de ceva timp. Este inspectorul șef al județului la fața locului. Pensiunea arde generalizat, sunt cinci camere jos, șase camere sus, care erau ocupate. Este P+1″

„Există încă persoane care nu sunt găsite. Pompierii îi caută. Bineînțeles, ei intră unde le permite incendiul să intre. Așteptăm informații de la fața locului. Mai mult, acum, nu am cum să zic. Colegii de la Pompieri din Prahova vor comunica în momentul în care au informații suplimentare”

„Sunt mobilizate mai multe autospeciale, inclusiv echipe medicale și a fost declanșat Planul Roșu când a fost anunțat incendiul și s-a aflat care este amploarea lui”

„Persoanele care nu se găsesc sunt persoanele care au fost la etaj. Se estimează a fi până la opt persoane, dar informațiile astea sunt în dinamică și nu avem cum să dăm informații concrete până nu se finalizează intervenția”, 

a declarat Raed Arafat, șeful DSU.
Exit mobile version