Impact violent între un autoturism şi o cisternă pe centura Capitalei. Şoferul maşinii a murit pe loc

accident-Centura-Bucuresti

foto observatornews.ro

Accident grav pe centura Bucureşti, în localitatea Jilava. Un om a murit după ce maşina pe care o conducea s-a ciocnit frontal cu un autocamion. 

Accidentul a avut loc sâmbătă dimineaţă, pe centura capitalei, la km 43 în localitatea Jilava, judeţul Ilfov. Impactul a fost atât de violent, încât, mai multe elemente de caroserie au fost împrăştiate pe o rază de zeci de metri pe carosabil.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN CB, la kilometrul 43, în localitatea Jilava, județul Ilfov, s-a produs o coliziune frontală, ca urmare a unei pătrunderi pe contrasens, între un autoturism și un autocamion. În urma impactului conducătorul autoturismului a decedat. Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, fiind deviată printr-o parcare din zonă. Se estimează reluarea traficului în condiții normale în 60 de minute”,

se arată în comunicatul INFOTRAFIC.

Un autoturism şi un autocamion s-au ciocnit frontal, ca urmare a unei pătrunderi pe contrasens. Şoferul maşinii a rămas prins între fiarele contorsionate. Un echipaj de la descarcerare ajuns la faţa locului, l-a scos pe bărbat decedat, iar medicii de pe ambulanţă nu au mai putut face nimic pentru acesta. 

Circulația rutieră a fost blocată pe ambele sensuri pe centura Bucureşti, în localitatea Jilava, fiind deviată printr-o parcare din zonă.

Exit mobile version