Imagini ireale în Craiova. A intrat pe geamul pizzeriei ca să fure banii din cutia de donații / VIDEO

furt-Craiova-pizzerie

foto newsflux.ro

Imagini inedite surpinse în Craiova. Un bărbat a încercat să fure cutia cu donaţii dintr-o pizzerie. A fost însă oprit la timp de angajate și de doi martori la eveniment.

Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se poate observa cum bărbatul își comandă ceva de mâncare de la un fast-food. În timp ce angajații îi preparau produsul cerut, el a profitat de neatenția acestora și a încercat să i-a o cutie cu donații pentru un caz umanitar.

A intrat pe geamul pizzeriei ca să fure banii din cutia de donații

În momentul în care angajații au văzut intențiile bărbatului, au sărit să-l oprească, informează digi24.ro.

Potrivit surselor din anchetă, este vorba despre Pizzeria Maestro.

În imagini se vede cum bărbatul se urcă pe tejghea și încearcă să smulgă cutia cu bani din mâinile angajaților. Doi trecători au observat întâmplarea și l-au oprit pe bărbat la timp, trăgându-l în spate.

Pentru că nu și-a dus planul la bun sfârșit, bărbatul s-a enervat și a dat cu pumnul în geamul fast-food-ului. Administratorul localului spune că nu a depus plângere la poliție, deoarece este vorba de un om al străzii.

Cu toate acestea, polițiștii s-au autosesizat în acest caz și efectuează cercetări pentru a-l identifica pe individ și pentru a aplica măsurile legale care se impun.

„Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public privind tentativa unui bărbat de a sustrage cutia de donaţii dintr-o pizzerie din municipiul Craiova, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Craiova s-au sesizat din oficiu şi efectuează verificări pentru identificarea bărbatului în cauză şi luarea măsurilor legale”,

 arată IPJ Dolj.

VIDEO

Exit mobile version