Imagini incredibile pe o șosea din Vaslui: un tânăr a zburat pur și simplu din mașină / VIDEO

tanar-zburat-masina-vaslui-accident

foto fanatik.ro

Imagini incredibile au fost surprinse pe o șosea din Vaslui, acolo unde un tânăr a zburat pur și simplu din mașină. În mod miraculos, acesta a scăpat cu viață.

Un tânăr de 18 ani din Vaslui a fost victima unui accident extrem de grav în județul Vaslui. Acesta a zburat pur și simplu din mașină. Din fericire, în ciuda acestui aspect, el a scăpat cu viață, informează fanatik.ro.

Un tânăr a zburat pur și simplu din mașină

Evenimentul rutier din zona Moldovei a avut loc luni, 5 februarie, la orele dimineții. Un tânăr de 18 ani, originar din comuna Banca, poate spune că destinul a fost de partea sa și că s-a născut a doua oară.

Imaginile video de la fața locului sunt de-a dreptul teribile și par desprinse dintr-un film de acțiune. Pe filmare se observă cum tânărul de 18 ani este proiectat în afara autoturismului prin parbriz.

În ciuda faptului că a zburat prin parbriz, la o viteză foarte mare, bărbatul a scăpat ca prin minune. El a suferit câteva vătămări corporale și a fost transportat la Spitalul Municipal de Urgență Bârlad pentru evaluare și acordarea de îngrijiri medicale, notează Vremea Nouă.

Exit mobile version