Gabriela Firea, scandal monstru din cauza târgului de Crăciun din Capitală

gabriela-firea

foto cancan.ro

Gabriela Firea a reacționat sâmbătă seară pe Facebook după ce la Târgul de Crăciun din Capitală s-au făcut cozi uriașe. Este primul an când intrarea la Târg este contra-cost.

Senatoarea Gabriela Firea a cerut anularea biletelor contra-cost la intrarea de la Târgul de Crăciun.

„În calitate de senator al cetatenilor din Bucuresti, solicit primarului general sa anuleze de îndata taxa de intrare de 7 lei pentru accesul in Targul de Craciun, aplicata inclusiv copiilor peste 12 ani! Sa puna la dispozitie suficiente bilete care se pot procura on-line, pentru a evita aglomeratia de la intrarea, unde se taie bilete, ca in vremuri de trista amintire. Nicaieri in lume nu se impune taxa de intrare in targurile de Craciun!”

a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Firea: Parca se clama digitalizarea, transparenta! Vorbe in vant!

Domnule primar fara inima, ati scumpit biletul pentru transportul in comun, ati scumpit agentul termic, acum scumpiti si bucuria Craciunului? Ce faceti cu banii primiti de la Guvern, din taxele platite de cetateni? În afara de propaganda ieftina si acuzatii ridicole in legatura cu “greaua mostenire”, cu ce va ocupati, in putinele momente cand va exercitati atributiile de primar?”,

a adăugat Gabriela Firea.
Exit mobile version