Filmul tragediei din Timișoara. Noi detalii despre femeia care s-a aruncat cu copiii în brațe de pe un bloc

tragedie-Timisoara

foto observatornews.ro

O mamă şi cei doi copii ai ei au murit, în Timișoara. Femeia s-a aruncat de pe un bloc cu 10 etaje cu cei doi copii în braţe. Iuliana avea 33 de ani și era absolventă a Facultăţii de Psihologie a Universităţii de Vest din Timişoara, însă nu profesa ca psiholog.

Divorțată, femeia a încercat o relaţie cu un alt bărbat, însă s-ar fi despărţit recent. Ar fi vrut să se împace cu fostul soţ. În urmă cu două săptămâni au depus o cerere la Primăria Timișoara pentru a se recăsători.

Apropiații spun că nu ar fi avut motive să recurgă la acest gest și că era o persoană foarte pozitivă. Apelul la 112 a fost făcut de cei care locuiesc în blocul unde femeia a recurs la gestul extrem.

„Am intrat să-mi iau ceva din maşină şi o femeie de la etajul șapte mi-a spus ”sună că sunt 3 oameni aici pe jos”. Am făcut 3 paşi până în faţa în blocului. Când am ajuns acolo am văzut că toţi trei sunt inconştienţi”,

povestește o tânără care locuiește în zonă.

Iuliana şi băieţelul ei nu au avut nici o şansă. Medicii de pe ambulanţă au încercat să o salveze pe fetiţa în vârstă de 6 ani.

Poliţiştii au refăcut pas cu pas ultimul drum al Iulianei

Poliţiştii au început o anchetă şi au refăcut pas cu pas ultimul drum al Iulianei împreună cu cei doi copii.

Femeia locuieşte în alt capăt al oraşului, în cartierul Iosefin. Mama ei le-a spus anchetatorilor că aceasta a plecat spre grădiniţă, să-şi ducă copiii. Şi-a schimbat traseul brusc şi a mers în zona Dâmboviţa din Timişoara. A lăsat maşina parcată, în grabă, pe o trecere de pietoni.

Trupurile celor trei au fost ridicate de către cei de la medicina legală pentru autopsie.

Exit mobile version