Femei dispărute, căutate de zile întregi în Gorj și Dolj. Operațiune amplă cu dronă și câini polițiști

cautari-Gorj-Dolj

foto infocaini.com

Sunt căutări de amploare în Gorj și în Dolj. Două bătrâne de 86 și 94 de ani au dispărut de aproape două zile de acasă. Copiii femeilor sunt cei care au sunat imediat la 112 și au anunțat că mamele lor au plecat de acasă și nu s-au mai întors.

Apropiații se gândesc la ce este mai rău mai ales că au plecat în toiul zilei, pe caniculă. Mai multe echipaje de polițiști și jandarmi le caută pe cele două femei. La căutări participă și mai mulți câini de urmă ale poliţiştilor.

În ambele misiuni, oamenii legii continuă și căutările pentru pacientul de 40 de ani care a fugit din Spitalul de Pneumologie, acum o săptămână. 

Femeia de 86 de ani a fost dată dispărută într-o zonă împădurită. Mai multe echipaje de jandarmi și polițiști o caută cu o dronă. În aceeași misiune, oamenii legii continuă și căutările pentru pacientul de 40 de ani care a evadat din Spitalul de Pneumologie de acum o săptămână.

Femeia este din comuna Godinești și este căutată cu drona și doi câini de urmă. Apelul la 112 a fost dat de fiul acesteia care spune că femeia a plecat de acasă și nu s-a mai întors de aproape două zile. Bătrâna este cunoscută pentru plecările repetate de la domiciliu, iar la momentul dispariției, femeia era îmbrăcată cu o fustă neagră, o bluză înflorată și cu papuci negri. 

Poliţiştii împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţen şi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă efectuează activităţi de căutare a femeii alături de voluntari, potrivit gorjonline.ro.  

Exit mobile version