Droguri trimise, prin curier, din Spania în România. Kilograme de cannabis, împachetate în două colete

canabis-DIICOT

foto ctnews.ro

Doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti după ce au introdus în ţară, din Spania, aproximativ 11 kilograme de canabis, prin intermediul unei firme de curierat, a informat, joi, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Constanţa.

Cele două persoane sunt acuzate de săvârşirea infracţiunilor de introducere în ţară de droguri de risc şi trafic de droguri de risc.

„Miercuri, 16 martie, poliţiştii au surprins, în flagrant, doi bărbaţi, de 37, respectiv 51 de ani, imediat după ce aceştia ar fi primit, printr-o firmă de curierat, două colete ce conţineau o cantitate de aproximativ 11 kilograme de cannabis. Substanţele interzise proveneau din Spania, iar acţiunea a fost desfăşurată în municipiul Feteşti, judeţul Ialomiţa”,

transmite IPJ Constanţa.

Au fost puse în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară în judeţul Prahova şi în municipiul Bucureşti, fiind descoperite şi ridicate în vederea indisponibilizării 38 de cartuşe cu bile de cauciuc, seminţe de canabis, dispozitive electronice, precum şi alte bunuri cu valoare probatorie.

Cei doi au fost reţinuţi fiind cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de introducerea în ţară, precum şi importul ori exportul de droguri de risc, fără drept şi cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, oferirea, punerea în vânzare, vânzarea, distribuirea, livrarea cu orice titlu, trimiterea, transportul, procurarea, cumpărarea, deţinerea ori alte operaţiuni privind circulaţia drogurilor de risc, fără drept.

Exit mobile version