Două accidente grave în această dimineață, în Capitală. O persoană a murit iar o alta a fost grav rănită

Accidente-in-Bucuresti

foto b365.ro

Un grav accident de circulație s-a produs în urmă cu scurt timp în Capitală. Șoferul unui camion a lovit grav un pieton care încerca să treacă strada. Accidentul s-a produs pe DNCB, pe sensul de mers spre Chitila. 

Tot în această dimineață o persoană și-a pierdut viața pe Bulevardul Poligrafiei, pe trecerea de pietoni de sub podul CFR, pe sensul de mers spre Piața Presei. 

Accident grav pe DN CB

Un TIR a lovit un bărbat ce traversa pe trecerea de pietoni. În urma accidentului, pietonul și-a pierdut viața. La fata locului s-au prezentat atât polițiștii, cât si SMURD-ul. Impactul a avut loc pe DN CB, în zona Podului Otopeni, județul Ilfov, informează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

Centrul INFOTRAFIC a informat că traficul a fost restricționat în urma nefericitului eveniment. Astfel că, circulația pe prima bandă a sensului de mers dinspre Otopeni, spre Mogoșoaia a fost oprita. Șoferii pot circula doar pe cea de-a doua bandă și urmând indicațiile polițistului.

Un al doilea accident petrecut pe Bulevardul Poligrafiei din București

Cel de-al doilea accident ce a avut loc în această dimineață a fost pe Bulevardul Poligrafiei din Sectorul 1, București. La fel ca și în cazul incidentului mai sus menționat, a fost implicat un pieton, de data aceasta fiind vorba despre o femeie. Accidentul a avut loc în jurul ore 6:15.

Exit mobile version