Dolj: Un copil de 12 ani, din Amărăștii de Jos, a fost fugărit în trafic de polițiști. A furat mașina părinților și a plecat la plimbare

masina-politie

foto gds.ro

O urmărire ca-n filme a avut loc marți pe șosele unei localități din județul Dolj. În momentul în care polițiștii au reușit să prindă mașina, au descoperit la volan un copil de 12 ani.

Polițiștii efectuau o acțiune pe raza satului Ocolna, din comuna Amărăștii de Jos, județul Dolj, potrivit reporter24.info.

Aceștia făcut semnal de opriere unei mașini, iar șoferul a refuzat să oprească. Agenții au urmărit autovehiculul pe mai multe străzi din locațitate, iar după aproximativ un kilometru șoferul a cedat.

Autoritățile au constatat că cel care conducea autoturismul era de fapt un minor în vârstă de 12 ani, din comuna Amărăștii de Jos.

„Acesta este bănuit că a sustras autoturismul părinților, fără știrea acestora. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință”,

a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cristian Grigorescu.
Exit mobile version