Dolj: Copil înjunghiat pe stradă de un adolescent de 15 ani

Politia

Politia

Un adolescent de 15 ani din municipiul Băileşti, judeţul Dolj, a fost reţinut pentru 24 de ore după ce ar fi înjunghiat un băiat de aceeaşi vârstă, într-un conflict.

Reprezentanţii Spitalului din Băileşti au anunţat, luni seara, că la unitatea medicală a fost adus un adolescent de 15 ani, din localitate, care prezenta mai multe plăgi înjunghiate, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj.

„La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii, care au stabilit faptul că în cursul serii trecute, în timp ce se afla pe o strada din localitate, între acesta şi un alt adolescent, de aceeaşi vârstă, a izbucnit un conflict spontan, în timpul căruia cel din urma i-ar fi aplicat lovituri cu un obiect tăietor-înţepător.

La nivelul Poliţiei Municipiului Băileşti s-a constituit un colectiv de lucru, în vederea depistării adolescentului bănuit de comiterea faptei şi stabilirii întregii situaţii de fapt. Adolescentul a fost depistat la scurt timp pe raza municipiului Băileşti şi condus la sediul poliţiei pentru cercetări”,

informează IPJ Dolj.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 ore pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă.

Exit mobile version