Doi răniţi grav după explozia unei centrale termice într-o casă din Dolj

explozie-Podari

FOTO / ISU Dolj

Explozia a avut loc în localitatea Podarii şi a fost urmată de un incendiu puternic. Flăcările au cuprins două case. Una dintre victime era imobilizată la pat, informează adevărul.ro

Explozia a avut loc în dimineaţa zilei de luni, 7 februarie, în jurul orei 7,30. În casa unde centrala termică a sărit în aer se aflau doi soţi de aproximativ 80 de ani. Femeia era imobilizată la pat.

Pompierii au ajuns la faţa locului şi au reuşit cu greu să-i scoată pe bătrâni din flăcări. Amândoi sunt în stare gravă, dar erau conştienţi când au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă Craiova.

”La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta la casa de locuit şi la vecinătăţi. În incendiu au fost surprinse două persoane în vârstă, dintre care una imobilizată la pat. S-a acţionat pentru scoaterea persoanelor din incediu, concomitent cu stingerea incendiului. Persoanele au fost scoase şi, la o primă evaluare, prezintă arsuri de gradul II pe faţă şi membre. Sunt conştiente şi cooperante şi sunt transportate la spital. Se lucrează pentru lichidarea incendiului”,

au precizat reprezentanţii Inpsectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj.

Pompierii au intervinit cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, o autospeciala SMURD şi o autospecială CBRN şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă.

Exit mobile version