DNA, descinderi masive în Botoșani și Iași. Aproape 100 de percheziții într-o singură zi, într-un singur dosar

DNA-perchezitii

foto stirileprotv.ro

Procurorii DNA efectuează aproape 100 de percheziții în Botoșani și Iași. Sunt descinderi la trei instituții și la sediul unui partid.

Miercuri, în prima parte a zilei, procurorii DNA Suceava efectuează aproape 100 de percheziții la mai multe adrese din județele Botoșani și Iași. Ar fi vizate mai multe locații, printre care o unitate medicală, un sediu de partid, dar și persoane fizice, informează fanatik.ro

Percheziții DNA în Botoșani și Iași

Într-un comunicat de presă emis miercuri dimineață, DNA a confirmat perchezițiile. Aceste acțiuni au loc într-un dosar privind infracțiuni de corupție din perioada 2018-2023.

Este vorba despre fraudarea unor concursuri de ocupare a unor posturi vacante. Sunt percheziții și la sediul județean al unui partid politic și domiciliile unor persoane fizice.

”În cursul zilei de 13 decembrie 2023, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în 92 de locaţii situate pe raza judeţelor Botoşani şi Iaşi, din care trei sunt sediile unor instituţii publice, restul reprezentând sediul judeţean al unui partid politic şi domiciliile unor persoane fizice’‘, 

se arată într-un comunicat.

Presa locală informează că procurorii au ajuns și la Spitalul Județean de Urgență din Botoșani. Anchetatorii au sigilat mai multe birouri, inclusiv cel al managerului, potrivit Monitorul de Botoșani.

Exit mobile version