Detalii cutremurătoare despre românul înecat în Grecia. Familia primarului din Amărăştii de Jos este devastată de durere

Radu-Dinu

foto romaniatv.net

Trupul neînsufleţit al tânărului de 25 de ani care şi-a pierdut viaţa pe insula grecească Lefkada a fost adus acasă. Familia lui este devastată de durere.

Tânărul este fiul lui Constantin Dinu, primarul din localitatea Amărăştii de Jos, judeţul Dolj. Se afla cu prietenii în vacanță, pe o plajă din Lefkada, când a intrat în apele învolburate de lângă o plajă nesupravegheată de salvamari.

Incidentul a avut loc duminică, 10 iulie. Se pare că tânărul înota, iar prietena sa îi făcea poze, în momentul care tânărul a dispărut sub apă.

Radu Dinu a plecat împreună cu mai mulți prieteni de la locul de muncă în vacanță, în Grecia. Chiar în prima zi când au mers cu toții pe o plaja din Mylos, neamenajată și greu accesibilă, tânărul ar fi intrat în apa învolburată. La scurt timp a strigat după ajutor.

Și-a pierdut viața chiar înainte de nuntă, logodnica tânărului e sfâșiată de durere

Familia și prietenii lui Radu Dinu, tânărul mort în Lefkada, trec prin momente cumplite. Încă nu pot accepta că viața tânărului energic și curajos pe care l-au cunoscut a luat sfârșit și toate visurile pe care le avea de împlinit au rămas în aer. Cei mai afectați sunt părinții și logodnica tânărului. Radu avea relația la care visează mulți și cei doi urmau să se căsătorească curând. Din păcate, niciunul din aceste planuri nu va mai deveni realitate pentru el.

Cinci zile a fost căutat de autoritățile elene, timp în care au venit și părinții. Trupul neînsuflețit al lui Radu a fost găsit joi, iar confirmarea decesului a venit cu un șoc puternic pentru toți cunoscuții.

Apropiații l-au descris pe Radu ca fiind un tânăr plin de viață, curajos, pasionat de sport și călătorii. Sportul era nelipsit din viața lui, mergea la sala de fitness aproape în fiecare zi și avea mare grijă de felul în care arăta. Îi plăcea, de asemenea, să meargă la alergat, cu bicicleta și să plece în drumeții. Avea un stil de viață activ și sănătos, era vegan și inspira și alți oameni să fie mai activi. Radu avea o mulțime de prieteni, era sociabil, îi plăcea să iasă în oraș și călătorea destul de des.

Exit mobile version