De la „bal”, la spital. Un mire din Băile Felix a ajuns la Urgență cu coloana fracturată

foto wowbiz.ro

Un bărbat de 31 ani a ajuns la spital direct de la propria petrecere de nuntă, după ce amicii l-au aruncat în aer, în toiul petrecerii, dar nu l-au prins la timp în cădere, iar el s-a izbit puternic de pământ.

“După circa 40 de minute de la dansul mirilor, în jurul orei 20:40, au venit să mă ia pe sus, dar nu m-au luat cum trebuie. M-au aruncat odată în sus, pe urmă când m-au aruncat a doua oară, m-au scăpat și am căzut pe spate”,

a declarat, de pe patul de spital, pentru BihorJust, Liviu Filimon.

Potrivit presei locale, pentru că mirele nu îşi mai simțea picioarele, la faţa locului a fost chemată o ambulanță, care l-a transportat la Spitalul Județean de Urgență din Oradea, urmând a fi supus mai multor investigații de specialitate.

Mirele ar fi suferit răni grave la două vertebre. Urmare acestui incident, tânărul a contactat un avocat şi se gândește să îi dea în judecată pe cei care i-au stricat nunta şi i-au pus în pericol sănătatea şi viaţa.

Tânărul se află și acum, internat sub supravegherea medicilor, și urmează să fie supus mai multor investigații de specialitate.

Exit mobile version