Cum s-a produs accidentul în care cei doi tineri de 18 ani din Dolj au murit. Amănunte incredibile despre șofer

accident-dolj-2-morti

foto romaniatv.net

Doi tineri de 18 ani, Dragoș și Maria, au murit vineri de dimineață devreme într-un accident teribil în Dolj, aproape de Dudovicești, după ce BMW condus de băiat a ieșit de pe drum și s-a răsturnat de mai multe ori, relatează Observator.

Tânărul șofer gonea cu 180 de kilometri pe oră, potrivit unor surse din anchetă. Autoturismul a ieşit de pe şosea şi s-a rostogolit de mai multe ori. Ambii tineri au pierit.

Elevă la un colegiu național din Craiova, Maria absolvise de curând clasa a XI-a cu medie peste 9. Peste două săptămâni urma să implinească 18 ani. Dragoș avea permis de conducere de două luni.

Cum s-a produs accidentul

La intrarea într-o localitate, la 10 kilometri de Craiova, tânărul de 18 ani nu a mai controlat autoturismul și s-a răsturnat pe câmp. Mașina s-a oprit la 200 de metri de drum. Surse din anchetă spun că în momentul accidentului viteza vehiculului ar fi fost de peste 180 km/h.

Motorul mașinii a sărit la zeci de metri distanță, la fel portierele. Sub o portieră l-au găsit sătenii care au ajuns primii la locul accidentului pe Dragoș.

Maria nu ar fi purtat centura de siguranță și a fost proiectată afară din autoturism, la peste 200 de metri. Din această cauză, a fost găsită la câteva ore după accident, când cineva a descoperit un pantof și polițiștii au realizat că pe lângă sofer mai este încă o victimă.

Bucăți din mașina iubitului Mariei au fost găsite de polițiști împrăștiate pe zeci de metri.

Băiatul primise cadou autoturismul de la părinți. Acum doi ani, le-a furat mașina și a fugit de poliție prin oraș, apoi a lovit un autoturism. La acea vreme i-a fost făcut dosar penal.

Iar joi seara – cu câteva ore înainte de accident – cineva l-a observat pe tânăr când făcea demaraje în viteză în spatele unui bloc și a cerut pe Facebook intervenția poliție.

Oamenii legii au mai aflat de pe grupurile de Facebook locale că tânărul șofer obișnuia să facă liniuțe și să meargă cu viteză chiar prin cartierele din Craiova.

Exit mobile version