Cristian Popescu Piedone, reținut de procurorii DNA pe Aeroportul Otopeni

piedone-retinut

foto gorjeanul.ro

Primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a fost săltat, vineri, de procurorii anticorupție din Aeroportul Otopeni și a fost dus la Direcția Națională Anticorupție în baza unui mandat de aducere. Edilul se pregătea să plece din țară cu patru zile înainte ca instanța să dea o decizie finală în dosarul Colectiv, în care el a fost deja condamnat în primă instanță la închisoare cu executare.

Actualul primar al Sectorului 5 a fost ridicat de ofițeri DNA în momentul în care se pregătea să se îmbarce la bordul unei nave care se îndrepta spre Germania, anunță Digi24.

Chiar în momentul în care se pregătea să urce în avion, el a fost oprit de procurorii DNA care i-au arătat un mandat de aducere, în baza căruia l-au ridicat și dus la sediul parchetului.

Până în acest moment nu se ştie clar motivul audierii edilului, dacă are vreo legătură cu dosarul Colectiv sau este vorba despre un alt dosar în care este vizat primarul Sectorului 5.

Ar fi vorba de un dosar nou, mai exact o serie de suspiciuni de corupție destul de recente. Ancheta este într-un stadiu incipient. Edilul așteaptă să vadă despre ce este vorba, potrivit Digi24.ro.

Exit mobile version