Craiova / Cunoscutul medic chirurg pediatru Ovidiu Ciobanu a încetat din viaţă

Ovidiu-Ciobanu

foto gds.ro

Prof. univ. dr. Ovidiu Ciobanu, cunoscutul medic chirurg pediatru din Craiova, a încetat din viaţă miercuri seară. Anunţul a făcut de colegii săi de breaslă.

Dr. Ciobanu a fost mult timp șeful Clinicii de Chirurgie și Ortopedie Pediatrică din cadrul Spitalului Județean de Urgență Craiova, prin mâinile sale trecând mii de copii. 

Ovidiu Ciobanu din Craiova a încetat din viaţă

În această dimineaţă, au început să curgă mesaje de condoleanţe pe reţelele de socializare.

”Un medic iubit și apreciat s-a stins. Prof. univ. dr Ovidiu Ciobanu a condus ani buni Clinica de Chirurgie și Ortopedie Pediatrică a SCJU Craiova. S-a dedicat pacienților săi, medicinei, sistemului medical. Va rămâne mereu în amintirea noastră. Condoleanțe familie! Dumnezeu să-l odihnească!„,

au scris, pe pagina de Facebook, reprezentanții Sindicatului Promedica.

„De aseară, colegul nostru, dr Ovidiu Ciobanu nu mai este între noi. Nu am cuvinte sa îmi exprim regretul pt aceasta pierdere! Un Om cu totul special! Prea devreme, Ovidiu! Dumnezeu cred ca vrea sa aibă acolo sus, un spital pentru îngeri .. prea mulți medici ne părăsesc mult prea devreme! Condoleanțe familiei!”

„Comunitatea Universității de Medicină și Farmacie din Craiova deplânge trecerea în neființă, pe 24 mai 2023, a conf. univ. dr. MIRCEA OVIDIU CIOBANU (n.29.06.1965), un om empatic și comunicativ, înzestrat cu o abilitatea extraordinară de a înțelege ceea ce simte un pacient. S-a dăruit cu toată ființa profesiei, pe care a slujit-o cu devotament și profesionalism desăvârșit și a preferat până în ultima clipă să fie alături de pacienți. Mulți părinți și-au putut ține în brațe din nou copiii zâmbitori, sănătoși, vindecați de domnul doctor Ciobanu! Recunoștința lor rămâne vie! Dr. MIRCEA OVIDIU CIOBANU rămâne un exemplu, un reper prin tot ceea ce a construit, prin deosebitul spirit colegial pe care l-a cultivat în întreaga sa existență! Condoleanțe familiei greu încercate în aceste clipe! Dumnezeu să-l odihnească!”

UMF Craiova
Exit mobile version