Cine este tânărul dispărut în Grecia – Tatăl său este primar într-o localitate din Dolj

Radu-Dinu

foto observatornews.ro

Autoritățile elene încearcă de trei zile să găsească trupul tânărului de 25 de ani care s-a înecat lângă Lefkada, după ce a intrat în marea agitată. Băiatul este fiul primarului din comuna doljeană Amărăştii de Jos. Părinții săi ar fi plecat în Grecia să-l caute pe mare, scrie presa elenă.

Radu Dinu a plecat împreună cu mai mulți prieteni de la locul de muncă în vacanță, în Grecia. Însă, chiar în prima zi când au mers cu toții pe o plaja din Mylos, neamenajată și greu accesibilă, tânărul ar fi intrat în apa învolburată. La scurt timp, pentru că nu știa să înoate, a strigat după ajutor. 

”Este în continuare căutat, au fost plecați la mare să se distreze ca toți tinerii și s-a urcat pe o stâncă să facă poze și acolo nefasta întâmplare să alunece, am înțeles. A fost un gol de 2 metri în care a căzut și de acolo nu a mai ieșit”,

povestește o femeie.

Autoritățile din Grecia l-au căutat pe Radu încă din prima zi. Paza de coastă din Lefkada a ajuns la faţa locului cu o șalupa și scafandri. Căutările au fost întrerupte pe parcursul nopții, însă au fost reluate în fiecare dimineață. 

Radu Dinu, în vârstă de 25 de ani, iubea sportul şi era un expert înotător. Participase la multe competiții sportive, potrivit familiei, deci avea încredere în capacitățile sale de sportiv.

Exit mobile version