Carambol cu 20 de mașini, în București. Traficul e blocat la Pasajul Sălăjan

Carambol-cu-zeci-de-masini-in-Bucuresti

foto impact.ro

Un accident în lanț în care au fost implicate cel puțin 20 de mașini a avut loc joi dimineață, în București. Traficul este restricționat pe strada Iuliu Hațieganu, între șoseaua Vitan Bârzești și Splaiul Unirii, pe ambele sensuri.

Din primele informații, nu sunt victime în urma producerii acestui accident. Șoferii circulau în coloană, așa că nu aveau viteză foarte mare.

Carambolul ar fi avut loc din cauză că asfaltul este acoperit cu gheață. Cel mai probabil, apa de la aspersoarele din zonă a înghețat pe asfalt.

Șoferii au povestit că atunci când au ajuns pe pasaj, mașinile au început să alunece și s-au dus ca niște sănii din cauza gheții.

„Nu putem stabili deocamdată cauza producerii accidentului. Sunt eu la fața locului, vă spun că asfaltul este alunecos. S-a acționat cu antiderapant. (…) Am vorbit de temperaturi din ce în ce mai mici în Capitală, iar riscul producerii unui accident este mare dacă nu se respectă distanța dintre mașini”,

a declarat Claudiu Costea, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere București.

Oamenii sunt nemulțumiți deoarece în București nu este polei, dar în zona respectivă este gheață din cauza aspersoarelor care au fost pornite noaptea. Joi dimineață au fost sub zero grade Celsius, așa că apa a înghețat.

Exit mobile version