Bărbat cu TBC dispărut dintr-un spital din Gorj. Poliția este în alertă

urmarit-TBC-Gorj

foto realitatea.net

Polițiștii din județul Gorj sunt în alertă după ce un pacient cu tuberculoză a fugit de la spitalul în care era internat. Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a fugit din Spitalul de Pneumoftiziologie din localitatea Dobriţa, în cursul zilei de sâmbătă.

Polițiștii au plecat pe urmele fugarului împreună cu mai mulți jandarmi, voluntari dar și un câine de urmă. Ultima oară, el a fost văzut îmbrăcat într-un trening de culoare albastru. Persoanele care l-au văzut pe bărbat sau știu unde s-ar putea afla sunt îndemnate să anunțe autoritățile printr-un apel la 112. 

„La data de 9 iulie, Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin apelul unic 112 despre faptul că Marica Dumitru, în vârstă de 40 de ani, domiciliat în comuna Ţânţăreni, judeţul Gorj, a plecat în mod voluntar de la Sanatoriul Dobriţa, unde se afla internat, fără a mai reveni”

„Semnalmente: înălţimea 1,72 – 1,75 metri, greutate 60-65 kg, constituţie atletică, păr brunet, ten măsliniu. La momentul plecării, bărbatul purta un trening de culoare albastru închis, iar în picioare purta papuci de casă de culoare albastru”,

a transmis IPJ Gorj.
Exit mobile version