Alertă cu bombă la bordul unui avion care urma să decoleze de pe Aeroportul Otopeni

aeroport-otopeni

foto airlinestravel.ro

O alertă cu bombă a fost anunțată vineri dimineață la bordul unui avion care urma să decoleze la ora 6.00 de pe Aeroportul „Henri Coandă” București, cu destinația Munchen. După câteva ore de verificări, autoritățile au stabilit că alerta a fost falsă.

Echipele speciale au verificat timp de mai multe ore avionul și bagajele pasagerilor, dar nu a fost găsit niciun „element de interes pirotehnic”.

„Verificările efectuate de către instituțiile abilitate ale statului s-au încheiat și s-a constatat că amenințarea cu bombă a fost falsă. Pasagerii urmează a fi îmbarcați iar aeronava Lufthansa, cu destinația Munchen, va decola în cel mai scurt timp”,

a informat CNAB.

În urmă unui apel anonim la 112 care amenința că la bordul unei aeronave care trebuia să decoleze la ora 06.00 se află o bombă, s-a constituit o celulă de criză la nivelul Aeroportului Internațional Henri Coandă București, anunță SRI.

Compania Națională Aeroporturi București informează că aeronava aparține companiei aeriene Lufthansa, și urma să decoleze de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București. Zborul LH 1655 cu destinația Munchen avea la bord 130 de pasageri.

Traficul aerian pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București se derulează în condiții normale și nu se înregistrează perturbări.

Exit mobile version