Accident rutier mortal la Cluj Napoca

accident-mortal-cluj

Foto: ziarulunirea.ro

Un grav accident de circulaţie a avut loc, duminică, în municipiul Cluj-Napoca. O maşină şi o motocicletă s-au ciocnit, iar maşina a continuat să meargă, trei pietoni fiind acroşaţi. O femeie de 60 de ani a murit, potrivit news.ro.

”Trei autospeciale, două echipaje SMURD şi unul SAJ au intervenit pentru a gestiona o situaţie de urgenţă rezultată în urma unui grav accident rutier produs pe strada Frunzişului din municipiul Cluj-Napoca.

Pompierii au găsit un autoturism şi motocicletă avariate. Conducătorul motocicletei se afla întins pe jos şi necesita asistenţă medicală, de asemenea, o femeie în vârstă de cca 60 de ani era prinsă sub maşină şi prezenta traumatisme incompatibile cu viaţa.

O a doua femeie se afla prinsă sub autoturism, care suferise traumatisme multiple, însă era în stare de conştienţă şi cooperantă. Un alt bărbat se afla in apropiere şi solicita asistenţă medicală”,

a transmis ISU Cluj.

Cei doi bărbaţi răniţi şi o femeie, extrasă cu echipamentele speciale de sub autoturism, au fost transportaţi la spital pentru investigaţii şi îngrijiri de specialitate.

Conducătorul auto şi cel al motocicletei au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Exit mobile version