Accident rutier cu 3 victime pe Valea Oltului! Unul dintre răniți, în stare foarte gravă

accident

accident

Trei persoane au fost rănite, în această dimineaţă, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un stâlp de pe marginea DN 7. Din primele informații, una dintre victime este în stare foarte gravă.

„Din primele date se pare că ar fi vorba de un bărbat care în timp ce conducea un autoturism pe DN 7, în localitatea Robeşti, a ieşit în afara părţi carosabile, intrând într-un stâlp. În urma impactului a rezultat rănirea a trei persoane”

informează IPJ Vâlcea.

Una dintre victime este în stop cardio-respirator, echipajele medicale SMURD şi SAJ încercând de mai bine de o jumătate de oră să o resusciteze, susțin reprezentanții ISU.

„La faţa locului se intervine cu două echipaje ale ISU (un echipaj SMURD şi un echipaj de stingere cu apă şi spumă) şi încă trei echipaje SAJ. Sosite la locul intervenţiei, echipajele au identificat trei victime, două conştiente şi una în stop cardio-respirator, fiind începute manevrele de resuscitare la victima găsită în SCR”,

a declarat Octavian Fulger, reprezentant al ISU Vâlcea.

Poliția efectuează cercetări pentru a stabili cauzele care au dus la producerea accidentului. Traficul în zonă nu a fost afectat. 

Exit mobile version