Accident în lanţ pe autostrada Deva-Nădlac. 10 maşini implicate

carambol-pe-autostrada-deva-nadlac

foto antena3.ro

Pe autostrada A1 Deva-Nădlac, kilometrul 582, în apropierea localității Nădlac, județul Arad, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un autocamion, informează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

La scurt timp, în aceeași zonă, s-a produs o tamponare în lanț în care au fost implicate alte 8 autovehicule. Potrivit primelor informații, o singură persoană a suferit leziuni (posibil răni ușoare), fiind evaluată medical.

„Într-adevăr, pe autostrada A1, Deva-Nădlac, la kilometrul 582, în apropierea localităţii Nădlac din judeţul Arad s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autocamion. La scurt timp, în aceeaşi zonă s-a produs o tamponare în lanţ, în care au fost implicate alte 8 autovehicule. Potrivit primelor informaţii, o singură persoană a suferit leziuni, posibile răni uşoare în zona piciorului, fiind evaluate medical la faţa locului. Traficul rutier, în momentul de faţă se desfăşoară doar pe banda de urgenţă, benzile 1 şi 2 fiind restricţionate. În urmă cu scurt timp s-a luat măsura devierii circulaţiei, pe drumul naţional 7G, către Vama Nădlac”,

a precizat la Antena 3, Alexandru Andronache, de la Centrul Infotrafic.

Traficul rutier se desfășoară doar pe banda de urgență

Traficul rutier se desfășoară doar pe banda de urgență, benzile 1 și 2 fiind restricționate. S-a luat măsura devierii circulației pe DN 7G, către Vama Nădlac 1.

Reamintim faptul că pe autostrada A1 Deva-Nădlac, vizibilitatea în trafic este redusă din cauza ceții dense sub 100 de metri.

Pe timp de ceaţă, în afară de reducerea vitezei, mărirea distanţei în mers şi folosirea corespunzătoare a luminilor, în ceea ce priveşte autostrăzile trebuie respectate şi alte reguli specifice:

Exit mobile version