Accident grav la Ciorogârla, pe A1: Mașini, strivite între 2 TIRURI – 2 morți

foto realitatea.net

Accident foarte grav pe autostrada București – Pitești! O mașină a fost strivită de o cisternă și un TIR iar două persoane au murit, anunță Realitatea PLUS. A fost solicitat și elicopterul SMURD.

Un accident rutier s-a produs luni dimineață, pe Autostrada A1 București-Pitești, în dreptul Km 17. Mașinile au fost prinse între două tiruri, iar două persoane – șoferii auto – nu au mai putut fi salvați, aceștia fiind găsiți inconștienți la sosirea echipajelor de salvare. 

Cauzele accidentului nu se cunosc deocamdată. Ulterior a mai fost identificat un autoturism implicat, care a fost ușor avariat.

Potrivit primelor informații, numărul mașinilor implicate în accident este de cel puțin 4, în carambolul de pe A1.

„Pe Autostrada A1, pe sensul Pitești către București, la kilometrul 17, în zona localității Ciorogârla, județul Ilfov, în accidentul produs luni dimineață au fost implicate patru autovehicule, dintre care două ansambluri auto. În urma coliziunii, două persoane au fost rănite și inconștiente. Circulația a fost oprită pe autostradă pe sensul către Capitală, fiind deviat traficul de la kilometrul 23 către Bolintin-Deal. Cele două persoane au fost declarate ulterior decedate, având leziuni incompatibile cu viața”

potrivit Infotrafic.
Exit mobile version