Accident grav în Vrancea. Un mort și 3 răniți, în urma unui impact devastator

foto realitatea.net

Un accident rutier grav a avut loc, joi, pe DN 23, în afara municipiului Focșani, județul Vrancea. Un bărbat a murit, iar trei persoane au fost rănite, după ce două autoturisme s-au ciocnit violent.

Din primele cercetări s-a stabilit că un bărbat, în vârsta de 73 ani, din municipiul Focșani, în timp ce se afla la volanul mașinii, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de un bărbat în vârstă de 42 ani din municipiul Bacău, potrivit ziaruldevrancea.ro.

În urma impactului a rezultat decesul unui bărbat de 35 ani, din București, pasager în autoturismul condus de șoferul de 73 de ani, rănirea gravă a șoferului și a altui pasager de 62 de ani, din județul Vrancea, precum și rănirea ușoară a celuilalt șofer.

La locul accidentului au intervenit trei echipe din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, cu o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă, precum şi Serviciul de Ambulanţă Judeţean cu două autospeciale.

Două dintre victime au fost preluate de ambulanţele SAJ, iar una se afla în stare de inconştienţă şi i-au fost efectuate manevrele de resuscitare la faţa locului, însă fără rezultat.

Exit mobile version