Accident grav în Mehedinţi. Şoferul a murit pe loc, după ce a pierdut controlul volanului / VIDEO

accident-Mehedinti-

foto observatornews.ro

Un accident grav a avut loc în Mehedinți! Un șofer, în vârstă de 54 de ani, s-a stins din viață, după ce s-a izbit cu mașina de un stâlp. 

Din primele informații se pare că șoferul, un bărbat de 53 de ani, a lovit gardul unei gospodării în momentul în care cobora o pantă, apoi a ricoșat într-un stâlp de electricitate pe care l-a doborât, iar în cele din urmă s-a răsturnat de mai multe ori. 

Poliţiştii orşoveni au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier, în comuna Cireşu, judeţul Mehedinţi.

Accident grav în Mehedinţi

Sâmbătă seara, un bărbat în vârstă de 54 de ani nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a intrat cu maşina într-un stâlp de beton, ulterior autoturismul răsturnându-se pe partea carosabilă.

„Din primele verificări efectuate la faţa locului s-a stabilit că, un bărbat de 54 de ani, din comuna Izvoru-Bîrzii, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Cireşu, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului si a lovit un stâlp de beton, iar ulterior autovehiculul s-a răsturnat pe partea carosabilă”,

transmite IPJ Mehedinţi, potrivit News.ro.

În urma accidentului, șoferul mașinii a murit.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

În continuare sunt efectuate verificări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor şi circumstanţelor producerii accidentului, mai precizează sursa citată.

Exit mobile version