Accident grav de muncă la Cariera Roșia, din Gorj! O persoană a rămas încarcerată

Complexul-Energetic-Oltenia-1

foto b1tv.ro

Un accident de muncă grav a avut loc în Cariera Roșia, din Gorj. Echipele de intervenție au intervenit. Totul s-a întâmplat în această dimineață, în jurul orei 06:30, pe drumul de acces din Cariera Roșia, care se află în subordinea Complexului Energetic Oltenia.

Potrivit primelor informații, o persoană a rămas încarcerată, echipele de descarcerare fiind nevoite să intervină, informează antena3 CNN.

”În jurul orei 06:30 am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe raza localității Farcășești, sat Moșneni, în care a fost implicată o autospecială de pompieri aparținând unui operator economic, în care se aflau 6 persoane și care a intrat într-o bandă transportoare”

a declarat ISU Gorj.

Accident grav de muncă la Cariera Roșia

„La fața locului s-au deplasat o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul ISU Gorj, precum și o ambulanță din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj, echipajele de intervenție constatând că, în urma impactului, a rezultat o victimă de sex masculin care era încarcerată, în stare de conștiență și cooperantă”

„S-a intervenit pentru extragerea din autovehicul a bărbatului, acordarea primului ajutor calificat la fata locului, ulterior fiind transportat la spitalul din Rovinari. O alta persoana de sex feminin a fost evaluată medical la fata locului, însă a suferit leziuni minore și a refuzat să fie transportată la spital”,

se arată în comunicatul Poliției.  
Exit mobile version