Accident grav, cu două autobuze care transportau muncitori, în Brașov! Șase oameni au fost răniți

accident-Brasov

foto realitatea.net

Accident rutier pe DN 73, marți dimineața, fiind implicate două autobuze pline cu muncitori. Mai multe persoane au ajuns la spital, informează fanatik.ro.

Autobuze pline cu muncitori, implicate într-un accident pe DN 73 Brașov – Câmpulung. Evenimentul rutier a avut loc, marți, 16 ianuarie, la primele ore ale dimineții. Două autobuze s-au ciocnit.

Autobuze pline cu muncitori, implicate într-un accident

Din primele informații, accidentul s-a produs lângă localitatea Cristian din județul Brașov, la o trecere la nivel cu calea ferată. Momentan, nu se știe în ce circumstanțe a avut loc evenimentul nefericit.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenție, pentru a acorda primul ajutor persoanelor aflate în cele două vehicule. Conform salvatorilor, patru oameni au suferit leziuni, acuzând dureri.

Aceștia sunt conștienți și au primit îngrijiri medicale. Ulterior, victimele au fost preluate și transportate la Unitatea de Primiri Urgențe este secție a Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov.

Centrul Infotrafic a transmis că în urma accidentului rutier, circulația s-a desfășurat alternativ, pe un singur sens. După aproximativ 30 de minute, traficul rutier a fost reluat, potrivit polițiștilor rutieri.

Exit mobile version