Accident cu două victime, provocat de un șofer drogat

accident-albina

foto: pressalert.ro

Accident cu două victime, provocat de un șofer drogat care a pătruns pe contrasens, în apropiere de Albina, județul Timiș.

Un tânăr de 25 de ani circula dinspre Buziaș spre Timișoara, iar la un moment dat, pe pod, a pătruns pe contrasens.

Mașina lui s-a ciocnit violent de o alta, condusă regulamentar din sens opus de un bărbat de 55 de ani.

În urma impactului, șoferul nevinovat, dar și soția lui în vârstă de 54 de ani au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

„Un tânăr de 25 de ani a condus un autoturism pe DJ592 dinspre Moșnița Nouă spre Buziaș, iar în zona localității Albina a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa regulamentar din sens opus, condus de un bărbat în vârstă de 55 de ani.

În urma impactului, șoferul de 55 de ani și o pasageră din același autoturism, în vârstă de 53 de ani, au fost răniți și transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

În urma testării cu aparatul Drug Test a șoferului în vârstă de 25 de ani, acesta a dat rezultat pozitiv la canabis, amfetamină și metanfetamină”,

a transmis IPJ Timiș.

Polițiștii de la rutieră s-au deplasat la fața locului și au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, cât și pentru conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Exit mobile version