Accident cu cinci morți în Teleorman. Trei copii și părinții lor, omorâți într-o secundă de neatenție

accident-cinci-morti-teleorman

foto antena3.ro

Drumul European 70, numit și ”Drumul morții”, a făcut din nou victime noaptea trecută. Trei copii și părinții lor și-au pierdut viața după ce mașina în care se aflau a intrat într-un autotren.

Trei copii cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani, o femeie de 38 de ani și un bărbat de 40 au murit, luni, într-un grav accident de circulație care a avut loc pe E70, între Văceni și Vitănești, a anunțat Poliția Teleorman, potrivit impactnews24.ro.

Nu se cunoaște motivul pentru care bărbatul de 40 de ani, care conducea pe direcția de deplasare București – Alexandria, ar fi intrat în coliziune frontală cu un autotren care se deplasa din sens opus. 

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii rutieri care au stabilit faptul că un bărbat de 40 de ani, din oraşul Zimnicea, judeţul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, la km 72, din direcţia de deplasare municipiul Bucureşti către Alexandria, ar fi intrat în coliziune frontală cu un autotren care se deplasa din sens opus”,

a precizat IPJ Teleorman.

Conform sursei citate, în urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto şi al pasagerilor din autoturism, respectiv o femeie de 38 de ani şi trei copii minori cu vârste cuprinse între 4 şi 13 ani, toţi din oraşul Zimnicea.

Exit mobile version