Slobozia: Patru tineri au ajuns la spital. Unul dintre şoferi consumase alcool

accident-slobozia

foto focuspress.ro

Patru tineri au fost grav răniţi într-un accident produs miercuri dimineaţă în Slobozia. La locul accidentului a fost nevoie şi de intervenţia specialiştilor Distrigaz din cauza unei avarii produse în urma impactului, în timp ce 6 persoane au fost evacuate din 2 locuinţe.

Accidentul a avut loc în jurul orei 02:00, pe raza municipiului Slobozia, la o intersecţie din oraş. Două autoturisme, conduse de doi tineri, de 22 şi 23 de ani, din municipiul Slobozia s-au ciocnit violent, informează IPJ Ialomița.

În urma impactului, au fost răniţi cei doi şoferi, precum şi două tinere, în vârstă de 20 şi 23 de ani, aflate în cele 2 autoturisme.

Toate victimele au fost transportate la spital. La faţa locului a intervenit şi un echipaj Distrigaz, pentru întreruperea alimentării unui contoar avariat în urma coliziunii.

Şoferii au fost testaţi cu aparatul Drager, în cazul tânărului de 22 de ani, rezultatul a fost negativ, în timp ce alcooltestul şoferului de 23 de ani a indicat valoarea de 0,57mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Exit mobile version