Primăria Craiova începe distribuirea şi primirea cererilor de acordare a ajutoarelor pentru încălzirea locuinței

ajutor-pentru-incalzirea-locuintei

foto antena3.ro

Primăria Municipiului Craiova prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială Craiova anunţă că, începând cu data de 17 octombrie 2022 va derula activitatea de distribuire şi primire a cererilor de acordare a ajutoarelor pentru încălzirea locuinţei cu energie termică, gaze naturale, energie electrică, combustibili solizi şi/sau petrolieri pentru sezonul rece noiembrie 2022 – martie 2023 şi a suplimentului pentru energie potrivit Legii nr. 226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecţie socială pentru consumatorul vulnerabil de energie şi a Hotărârii Guvernului nr. 1073/2021 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Legii nr. 226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecţie socială pentru consumatorul vulnerabil de energie.

Distribuirea cererilor şi declaraţiilor pe propria răspundere de acordare a ajutorului pentru încălzirea locuinţei şi a suplimentului pentru energie se va face astfel:

  1. Pentru încălzirea locuinţei cu gaze naturale, combustibili solizi şi/sau petrolieri şi energie electrică, distribuirea cererilor se va face de la sediul Serviciului Protecție Socială, din str. Mitropolit Firmilian nr.14 sau se pot descărca de pe site-ul spascraiova.ro;
  2.  Pentru încălzirea locuinţei cu energie termică, distribuirea si inregistrarea  cererilor se va face prin Asociaţiile de Proprietari/Locatari sau se pot descărca de pe site-ul www.spascraiova.ro;

Înregistrarea cererilor şi declaraţiilor pe propria răspundere de acordare a ajutorului pentru încălzirea locuinţei cu gaze naturale, combustibili solizi şi/sau petrolieri, energie termică şi energie electrică şi a suplimentului pentru energie se va face la sediul Directiei Generale de Asistenţă Socială Craiova, Serviciul Protecție Socială, din str. Mitropolit Firmilian nr. 14, începând cu data de 17 octombrie 2022 şi până la 20 noiembrie 2022 pentru luna noiembrie a.c. şi până pe data de 20 a fiecărei luni pentru perioada rămasă a sezonului rece, de luni până joi între orele 8,00 – 13,00 şi vineri între orele 8,00 – 11,00.

Cine beneficiază?

Valoarea de referinţă, în funcţie de sistemul de încălzire utilizat, nu poate fi mai mică de: 

Exit mobile version