Patru persoane au fost grav rănite după ce au participat la un eveniment privat unde s-au folosit artificii

artificii

foto: Mediafax

Patru persoane au fost grav rănite după ce au participat la un eveniment privat la o pensiune din localitatea Perișor, județul Dolj unde s-au folosit artificii. Un bărbat în vârstă de 34 de ani a suferit o intervenție chirurgicală în urma incidentului din cauza faptului că a fost lovit în abdomen.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă

Unul dintre articolele pirotehnice ar fi fost defect și și-ar fi schimbat traiectoria și a intrat în mulțimea de oameni care asista la focul de artificii. Polițiștii au fost sesizați prin 112 despre incident.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și polițiști din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Pericoase Dolj, care au stabilit că la o pensiune din comuna Perișor, la un eveniment privat la care participau mai multe persoane, în urma folosirii de catre un bărbat de 35 de ani, din Segarcea, în calitate de pirotehnician autorizat a unor articole pirotehnice, unul din articole și-ar fi schimbat traiectoria și ar fi lovit în zona abdomenului un bărbat de 34 de ani, din Petroșani, care participa la evenimentul respective”

a declarat Mihaela Sadoveanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj. 
Exit mobile version