Moscova amenință România cu un atac nuclear! Mesaj tulburător din partea lui Dmitri Rogozin

Moscova-ameninta-Romania

foto observatornews.ro

Dmitri Rogozin a amenințat cu represalii nucleare mai multe state, între care și România, după ce ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a fost nevoit să-și anuleze o vizită în Serbia.

Rogozin a transmis un mesaj de amenințare inclusiv României după ce trei țări vecine cu Serbia, respectiv țara noastră, Muntenegru și Bulgaria au închis spațiul aerian pentru ca avionul în care se afla Lavrov să nu ajungă la Belgrad.

În mesajul de pe contul său de Twitter, Rogozin amenință România cu rachetele nucleare Sarmat.

„Sarmat nu le va cere permisiunea de a zbura bulgarilor fricoși, românilor răzbunători sau muntenegrenilor care au trădat istoria noastră comună”,

a scris Rogozin.

RS-28 Sarmat sau Satan 2 în nomenclatorul NATO este o rachetă balistică intercontinentală rusească testată în aprilie anul acesta, și care ar urma să intre în serviciu în decursul anului curent.

Lavrov ar fi trebuit să ajungă la Belgrad pentru o întâlnire cu Aleksandar Vucic, președintele Serbiei, cu Nikola Selakovic, omologul său sârb și cu Porfirie, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Sârbe.

Având în vederea că zborul Ministrului rus de Externe a fost anulat pe fondul interdicției de zbor în spațiul aerian în cazul celor 3 state vecine cu Serbia, un oficial al Ministerului de Externe rus a confirmat anularea vizitei, menționând faptul că Serghei Lavrov „încă nu stăpânește teleportarea”, conform agenției Interfax.

Exit mobile version