Mașina în care se aflau doi bărbați s-a răsturnat și a fost cuprinsă de flăcări. Șoferul a ars de viu

accident-rutier

accident-rutier

Accident îngrozitor în această dimineață la Iași! Un tânăr a murit carbonizat după ce mașina pe care o conducea  s-a răsturnat și a ars ca o torță.

Accidentul a avut loc noaptea trecută între localitățile Lețcani și Podu Iloaiei. Din primele date, autoutilitara în care se aflau două persoane s-a răsturnat într-o curbă, după care a luat foc.

Nu se cunoaște cu exactitate viteza pe care autoutilitara o avea.

Din câte se știe, pasagerul din dreapta a reușit sa se salveze, ieşind din mașină, dar șoferul nu. Șoferul a ars, trupul lui fiind carbonizat.

În accidentul rutier a fost implicat doar un singur autoturism iar ca urmare a impactului, acesta a luat foc.

În dimineața zilei de 28 august, în jurul orei 03.15, am fost sesizați despre un accident rutier, soldat cu victime omenești, produs pe DE583.

Din cercetările efectuate s-a constatat faptul că în accident a fost implicat un singur autoturism, în urma accidentului rezultând incendierea acestuia. Totodată, a rezultat decesul conducătorului auto în vârstă de 41 de ani și rănirea pasagerului în vârstă de 28 de ani.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă. au explicat oamenii legii.

au declarat oamenii legi.
Exit mobile version