Craiova: Elevă de 12 ani, lovită de mașină pe trecerea de pietoni

accident-Craiova

foto gds.ro

O fetiță de 12 ani a ajuns la spital, după ce a fost lovită de un autoturism pe o stradă din Craiova. Copila se afla pe trecerea pentru pietoni. Accidentul a avut loc joi,  dimineață, pe strada Traian Lelescu.

Joi, 22septembrie, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada Traian Lalescu din Craiova, a avut loc un accident rutier, potrivit IPJ Dolj.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că un autoturism condus de un bărbat de 54 de ani, din Craiova, pe strada Traian Lalescu, ar fi accidentat o minoră de 12 de ani, din Craiova, care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal.

În urma evenimentului rutier, minora a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conştientă și cooperantă. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Exit mobile version