Ce se întâmplă cu cei care nu au primit tichetele sociale. Anunţul făcut de Marcel Boloş

Marcel-Bolos-vouchere

foto economedia.ro

Distribuirea voucherelor restante pentru alimente a început de luni, după ce toate cele 2,5 milioane de tichete sociale au fost deja emise, a anunţat, marţi, ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloş.

Este vorba despre 354.000 de vouchere pentru alimente care nu au ajuns încă la destinatari, din diferite motive care ţin de logistica livrării, nu de activitatea ministerului, a mai spus demnitarul, potrivit romaniatv.net.

„Din data de 29 iulie a fost finalizată emiterea acestor vouchere sociale, respectiv toate cele 2,5 milioane de vouchere au fost emise. Până ieri (n.r. luni) au fost distribuite 2,1 milioane, mai rămânând 354.000 care încă nu au fost distribuite, fie că nu erau beneficiarii acasă, fie că s-au întors documentele, însă termenul cu Poșta Română este să închidem distribuirea până vineri”,

a anunţat Marcel Boloş.

Întrebat ce se întâmplă cu pensionarii care se plâng că la ei nu au ajuns voucherele pentru alimente, deşi au pensie sub 1.500 de lei, ministrul Boloş a venit cu explicaţia: ar fi vorba de venituri cumulate din chirii sau alte activităţi de care acele persoane beneficiază.

Vouchere alimente 2022. Lista magazinelor unde pot fi utilizate tichetele sociale

Lista magazinelor unde pot fi utilizate tichetele sociale pentru alimente (click pe tipurile de carduri, pentru a deschide documentul cu lista magazinelor):

SODEXO

UP ROMANIA

EDENRED

Ministerul Investiţilor şi Proiectelor Europene mai anunţă că beneficiarii nu trebuie să depună vreo cerere pentru a primi cardul.

Exit mobile version