Vlăduța Lupău a născut! Băiețelul are un nume biblic neobișnuit. Prima imagine cu bebelușul

Vlăduța-Lupău

foto a1.ro

Vlăduța Lupău a născut! Artista se simte bine după ce a devenit mamă pentru prima dată. Soțul ei, Adi Rus, a fost cel care a dat vestea pe rețelele de socializare.

Adi Rus a făcut publică și prima imagine cu băiețelul lor, însă, ce-i drept, pentru moment i-au acoperit fața cu o inimioară. Superstiții sau nu, bebelușii își bucură mai întâi părinții, apoi restul familiei, după care prietenii și restul oamenilor.

Deocamdată, cei doi nu își doresc să facă public chipul micuțului pentru că, cel mai probabil, respectă tradițiile și vor face acest pas tocmai după botez. Totuși, proaspătul tătic a scos la iveală o serie de detalii despre micuțul care a venit pe lume chiar astăzi, pe data de 6 august.

Ce nume deosebit a ales vedeta pentru bebelușul său

Vlăduța Lupău și Adi Rus au ales un nume cu semnificație biblică pentru băiețelor lor. Iair este acel tată din Biblie care îl roaga pe Iisus Hristos să îi reînvie fiica. Isus afirmă că fiica lui Iair nu a murit, ci doarme. Atunci când Isus o învie pe această fetiță de 12 ani, durerea sfâșietoare a părinților ei se transformă într-o bucurie fără margini.

Numele fiului lor a fost ales de Vlăduța Lupău și Adi Rus după ce vedeta și-a pierdut speranța că va deveni mamă, din cauza unor probleme de sănătate. Ea a trecut printr-o intervenție chirurgicală pentru endometrioză, una dintre afecțiunile care cauzează infertilitate în cazul femeilor tinere.

Exit mobile version