Primul Paşte fără restricţii. Ce destinaţii aleg românii pentru vacanţă

destinatii-Paste

foto turismmarket.com

Urmează vacanţa de Paşte şi rezervările au început încă de luna trecută. În primele zile de la declanşarea războiului din Ucraina, cererile de cazare au mai scăzut. În general, românii optează pentru vacanţe de o săptămână, nu se mai mulţumesc doar cu un weekend. Vacanţele în Egipt şi Spania vor fi mai ieftine.

După doi ani de pandemie, românii se vor bucura de primul Paşte fără restricţii. Din acest motiv, cei care au stat anul trecut acasă îşi fac deja planuri de vacanţă. Deşi mulţi oameni se gândesc să alege zonele montane din ţară, destinaţiile străine le fac cu ochiul unora.

În primele 10 zile de la declanşarea războiului s-a înregistrat o scădere de până la 70% la nivelul rezervărilor. Agenţiile de turism au observat că anul acesta cei care merg în vacanţă aleg să stea mai mult de trei sau patru zile.

Cine rezervă acum o vacanţă de 8 zile în Instanbul în regim ultra all inclusive plăteşte 319 euro de persoană, faţă de 389 de euro preţul standard.

Ce destinaţii aleg românii pentru vacanţa de Paşte

Cine rezervă acum o vacanţă de 8 zile în Instanbul în regim ultra all inclusive plăteşte 319 euro de persoană, faţă de 389 de euro preţul standard.

Alte destinaţii preferate de români sunt Egipt, Spania şi Grecia. Cu un buget de 200 de euro se poate cumpăra o vacanţă de 5 nopţi în Grecia.

Deplasarea se face cu autocarul şi cazarea este într-un hotel de 4 stele cu mic dejun şi prânz asigurat.

Exit mobile version