Plaja sălbatică din România care le aminteşte multora de Thailanda

foto pensiuneagradia.ro

România este una dintre cele mai frumoase țări din Europa. O spun chiar și străinii care au avut ocazia să viziteze multitudinea de locuri unice pe care, probabil, mulți dintre noi le-am trecut cu vederea în călătorii. Unele au peisaje incredibile care amintesc de Thailanda.

În România există o plajă sălbatică care arată ca în Thailanda. Uimitorul loc plin de poveste se află în comuna Șuncuiș, situată pe defileul Crișului Repede, la doar 60 de kilometri de Oradea.

Acest paradis se află la poalele munților Pădurea Craiului, dar foarte puțini turiști au venit să se bucure de peisajul parcă desprins din basme. Cei care doresc să descopere plaja din comuna Șuncuiș trebuie să știe că accesul este relativ ușor.

Acolo mai există și alte activități pentru turiști. Astfel, după ce vă săturați de baie și plajă, puteți merge să vizitați peșterile Izbândiș, Batanului, Vântului și Moanei.

Iubitorii de drumeţii montane au la dispoziţie numeroase trasee de nivele diferite de dificultate. Amatorii de senzaţii tari nu vor rata provocare de a face rafting pe râul Criş, iar speologii au o mulţime de opţiuni în apropiere.

Din Capitală se ajunge pe traseul Bucureşti – Alba – Cluj – Huedin – Negreni – Şuncuius, iar distanţa este de 544 de kilometri. Clujenii sunt şi mai norocoşi, pentru că au de parcurs doar 103 km până la locul amintit.

Exit mobile version