Lista hotelurilor şi pensiunilor care acceptă vouchere de vacanţă 2022

vouchere-de-vacanta

foto doarromania.ro

Agențiile de turism au emis lista hotelurilor și pensiunilor din România care acceptă cazarea pe baza voucherelor de vacanță 2022. Unde vă puteţi petrece vacanţa în acestă vară.

Începând din acest an, tichetele de vacanță 2022 vor fi disponibile numai pe suport magnetic, pe un card alimentat cu 1.450 de lei.

Românii care au primit vouchere de vacanță din 2022 le pot folosi deja pentru a achita sejururi în țara atât la mare cât și la munte, dar pot fi cumpărate și city break-uri în orașele și municipiile din România la hoteluri și pensiuni turistice.

Pot fi achitate servicii complete masă plus cazare și alte facilități din locațiile alese, cu condiţia ca pachetul ales să includă cel puțin o noapte de cazare.

Perioada de valabilitate a voucherelor emise în 2022 este de un an, însă statul va oferi în mod recurent aceste tichete până în 2026 inclusiv.

Lista hotelurilor și pensiunilor unde se folosesc voucherele de vacanță 2022

Constanța

Mamaia

Costineşti

Eforie Sud

Vama Veche

Brașov

Lista completă cu agențiile turistice, hotelurile și pensiunile care acceptă plata cazării cu vouchere de vacanță 2022 poate fi citită integral AICI. 

Exit mobile version