Cele mai frumoase destinații turistice pentru 2023. Unde să călătorești anul acesta

foto idealista.it

Cele mai frumoase destinații turistice pentru 2023 au fost anunțate, așa că poți să îți faci deja planurile de călătorie. Destinațiile turistice sunt potrivite pentru fiecare buzunar și fiecare gust. Fie că este vorba despre o călătorie în orașele Europei sau plajele exotice ale Thailandei, cu siguranță vei avea de unde alege.

Planurile pentru călătoriile de anul acesta trebuie făcute cu grijă și documentare. Nu uita că pentru o experiență completă și memorabilă e nevoie să ai lângă tine persoanele potrivite. Aceste destinații vor fi pe placul tău, indiferent dacă vrei să călătorești cu un grup de prieteni sau doar alături de persoana iubită.

Grecia

Din lista cu propuneri pentru cele mai frumoase destinații turistice pentru 2023 face parte Grecia. Țară din Europa este potrivită pentru o un concediu în familie, alături de copii. De asemenea, anumite destinații asigură și intimitate pentru cupluri. Grecia dispune aproximativ de 25.000 km pătrați de suprafață insulară cu plaje impresionante.

Al doilea oraș ca mărime al Greciei este Thessaloniki, cu o tradiție culinară locală recunoscută de UNESCO. Salonic este cu siguranță un candidat pentru una dintre cele mai bune destinații de city-break din Europa atât pentru culoarea apei, nisipul plajelor și ospitalitate.

Suedia

Gothenburg a fost votată, timp de șase ani consecutiv, cea mai durabilă destinație din lume. Dacă nu ești o fană a plajelor și a căldurii, poți alege cu încredere atât marile orașe ale Suediei, cât și mici localități muntoase. Gothenburg a fost considerat, cândva, un important oraș comercial și de transport maritim.

Emiratele Arabe Unite

În cazul în care luxul și opulența sunt pe placul tău, printre cele mai frumoase destinații turistice pentru 2023 îți propunem Dubai. Va fi un oraș de mare interes turistic, mai ales petru că Emiratele Arabe Unite fac investiții de peste două miliarde de dolari pentru a-și îmbunătăți transportul și serviciile aeriene.

De asemenea, Dubai este recunoscut pentru superlativele sale. De la cele mai luxoase hoteluri la cele mai impresionante restaurante, Dubai este orașul potrivit pentru tine dacă simți nevoia de a avea o experiență extravagantă.

Franța

Desigur, Franța nu poate să lipsească din lista cu cele mai frumoase destinații turistice pentru 2023. Valea Loarei este considerată drept una dintre cele mai romantice zone turistice ale Franței.

Fie că optezi pentru o destinație pentru concediu sau un city-break de Ziua Îndrăgostiților, regiunea aflată în patrimoniul UNESCO va fi, cu siguranță, potrivită pentru tine, scrie Insider.

Exit mobile version